* Eks. mva / Excl. Fraktkostnader

Beachflagg baser

Når du plasserer ditt beachflagg inne vil du trenge en annen base enn om du bruker dem ute. Om du bruker flagget inne eller på en hard overflate som betong, vil du ikke kunne feste de skikkelig i bakken. Vi selger flere muligheter for å kunne plassere beachflagget på harde overflater. Du kan for eksempel velge mellom en standard kryssfot eller vår luksuriøse kryssfot. For innendørs bruk er også en grunnplate en god løsning. For vanskeligere forhold kan du velge beachflaggholderen som kan fylles med vann eller sand opp til 30 kg! En vannpose, som vi selger separat eller som en pakkeavtale, kan være nyttig for kryssføttene og bakkeplatene. Fyll vannposen med vann for å legge til 10 kg på din kryssfot eller bakkeplate. Med vannposen vil beachflagget ditt stå mer stabilt.

Bruk et jordspyd eller en skrubase om du ønsker å plassere ditt beachflagg ute. Disse basene er veldig sterke og passer på at flagget vil stå oppreist under sterke vindforhold. Vi leverer jordspyd, skrubaser og økonomiske skrubaser (billigere modell). Jordspydet et det sterkeste av de tre modellene. Med sin roterende 16 mm pinne og kromoverflate, er dette spydet den basen vi selger mest av. Om underlaget er mykt, som gress eller sand, kan en skrubase eller plastskrue brukes. Skrubasen leveres som standard med en roterende pinne som forsikrer at beachflagget beveger seg med vinden. Den billigere plastskrubasen er ideell for utearrangementer og er tilgjengelig i 4 farger. For å unngå skade på flagget eller stangen er det viktig at flagget kan bevege seg med vinden. For plastikkskruen kan man kjøpe til en omdreiningsanordning som valgfritt tilbehør.

Om du har mulighet kan du bruke et veggfeste for å feste beachflagget til en vegg eller stang med skruer og bolter. En stor fordel med denne typen montering er at beachflaggets stilling er fast, gjennom hele dagen. For veggfestene har vi flere muligheter. Du kan velge et veggfeste montert parallelt med veggen, høyrevridd eller 45 grader. Alle våre veggfester leveres med roterende dobbelbærende pinne.

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av cookies for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Skjul denne meldingen Mer om cookies »