Tilbehør

For å sikre beachflagget på en trygg og riktig måte, vil du trenge en god beachflaggbase i tillegg til en fleksibel kvalitetsstang. Beachflagg.com tilbyr forskjellige kvalitetsbaser for forskjellige omstendigheter. Viktige ting å tenke over før du velger base er plasseringen av flagget, underlaget og værforhold. Om du plasserer beachflagget ute, velg en base som kan rotere med vinden. Vi selger flere baser med dobbel bærepinne. Om et beachflagg kan rotere med vinden, vil det bli mindre stress på stang, flagg og base. Dette vil definitivt øke levetiden til ditt beachflagg. Noen baser kan vektes ned med en 10 liter vannpose. For å transportere og oppbevare ditt beachflagg, tilbyr vi spesialvesker for å holde flaggene rene og trygge.

Beachflagg baser

For innendørs bruk av beachflagg må du bruke en annen base enn for utendørs bruk. Om du ønsker å bruke flagget innendørs eller på en hard overflate, kan du velge mellom en kryssfot, luksuriøs kryssfot (tyngere materiale), bakkeplate eller beachflaggholder. For innendørs bruk er det ikke nødvendig å bruke en base med en roterende pinne. En kryssfot eller en bakkeplate kan vektes ned med en vannpose. En beachflaggholder kan fylles med vann eller sand for å gjøre den langt mer stabil. Avhengig av værforhold og sted, anbefaler vi å gjøre basen så tung som mulig.

Basene vi nevnte ovenfor er også passende for utendørs bruk. Om du har mulighet til å feste beachflagget til veggen eller plassere de i bakken, kan du bruke en av våre veggfestede bakkeplugger. Du kan velge mellom våre jordspyd, skrubaser, plastbaser eller en av våre veggfester i tre - alle av høy kvalitet. Vårt jordspyd har en roterende pinne med dobbelbæring, luksuriøs kromoverflate og kan enkelt settes i bakken. Om du har et mykt underlag som gress eller sand, er en skrubase eller plastskruen en god løsning. Skrubasen har også en roterende pinne og med sine nedfallbare håndtak er den veldig enkel å plassere i bakken. Den billige plastikkskruen er perfekt for arrangementer og kan kombineres med den valgfrie dreieanordningen som passer til skruen. Om du ønsker å feste beachflagget på samme sted, bruk en av våre veggfester. Du kan feste beachflagget til en vegg eller skru disse basene på en stang. Disse basene forsikrer at beachflagget står rett opp (180 grader) og at de ser profesjonelle ut for deg, ditt firma og dine kunder. Du kan også montere dem i en vinkel på 90 grader eller 45 grader med det vinklede veggfestet. Våre tre veggfester leveres med roterende dobbelbærende pinne på 16 mm slik at flagget kan snu seg med vinden.

Ta en titt på hele vårt utvalg av beachflaggbaser.

Beachflagg tilbehør

Om du bestiller ditt beachflagg på nett, kan du velge å bestille de med eller uten flaggstang. Om din flaggstang er ødelagt (storm) eller om du ønsker et annet flagg for din stank, kan du bestille disse separat så du sparer penger. Vi leverer også våre flaggdeler separat, så du får den beste prisen for produktene du trenger. Våre flaggstenger kan bestilles på nett i forskjellige størrelser. Du kan kontrollere og sammenligne størrelsene du trenger med spesifikasjonene for hvert produkt. For å ta best vare på ditt flagg under transport eller oppbevaring, anbefaler vi å bruke en transportveske. Om du bestiller en komplett beachflaggpakke, er vesken inkludert. Du kan også enkelt bestille transportvesken på nett.

Pakketilbud

Ta en rask kikk på våre pakketilbud! Her kan du kjøpe flere produkter og spare penger. Kjøp en kryssfot i kombinasjon med en vannpose og spare 30% på vannposen. En vannpose legger til 10 kg til din base og forsikrer at beachflagget holder seg oppe når det er vind.

Om du har noen spesielle ønsker, vennligst kontakt en av våre profesjonelle. Ta kontakt med oss.

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av cookies for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Skjul denne meldingen Mer om cookies »