Om oss

Beachflagg.com er en idé fra ProFlags BV ProFlags BV er et internasjonalt selskap med fokus på markedsføringsprodukter og har spesialisert seg innen beachflagg og promoteringsprodukter. På beachflagg.com kan du kjøpe billige beachflagg av høy kvalitet.

ProFlags har vært lidenskapelig opptatt av å levere all slags salgsfremmende produkter siden 2012. Vi leverer kun de beste produktene. 99% av salget finner sted på nettet. Vi leverer våre produkter til hele verden ved hjelp av anerkjente transportselskaper. Billig, utmerket kvalitet og superrask levering. Det er det vi står for.

Vi deler produksjonen med flere partnere i Europa og Asia, valgt for deres kvalitet. Ved å sette ut produksjonen og kjøpe inn i større mengder, kan vi garantere at du får den beste prisen. Vi fokuserer på våre kunder, gode nettsider med gode domenenavn, samt rask og god service. Ved å appellere til massene har vi mulighet til å levere til lave priser. Vi følger tett opp fra Nederland og vi overvåker all produksjonsflyt nøye. På denne måten kan vi garantere kvaliteten. Design utformes av våre spesialister og kreative medarbeidere i Nederland.

All design utarbeides i detalj før de settes i produksjon. På grunn av de korte produksjonstidene og godt samarbeid med transportselskaper, kan vi innfri de fleste leveringstidene uten problemer. Vi mottar daglig forsendelser fra produksjonsanleggene. Produktene blir grundig sjekket (trykk, kvalitet og spesifikke kundeønsker) før de sendes til kunden.

Beachflagg.com er innovativ og tilbyr kundene det største og beste utvalget av beachflagg. Beachflaggene er tilgjengelige i ulike modeller, og hver av disse i ulike størrelser og materialer.

proflags office
Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av cookies for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Skjul denne meldingen Mer om cookies »