Prisliste beachflagg

Last ned den siste prislisten så du enkelt kan sammenligne priser mellom de forskjellige størrelsene og alternativene. Prislisten vil gi deg en oversikt over prisene, rabatter og mål.

Last ned den nyeste prislisten for beachflagg her:

Priser

Avhengig av modellen, størrelsen, alternativene og antallet, gir vi deg den beste prisen for beachflaggene. Du får også en veldig god pris ved et mindre antall. For eksempel, om du bestiller ett beachflagg XS vil det bare koste deg €49,95! Du vil få et beachflagg med fullfarge enkeltsidig trykk, med stang og transportveske! I prislisten vil du se prisene for små antall. Bestiller du flere enn tre stykker vil du allerede få en rabatt på beachflaggene.

Rabatt

I prislisten ser du også vår rabattabell for antall opp til 20 stykker. For større antall vil du få et spesialtilbud fra oss. Så snart vi mottar din forespørsel med antall og spesifikasjoner for beachflaggene, vil vi straks beregne den beste prisen vi kan gi deg. For å få den beste prisen har en enkel regel. Jo flere beachflagg du bestiller, jo bedre blir prisen. Ta en kikk på oversikten over kvantumsrabatter i prislisten på vår nettside.

Dimensjoner

En oversiktlig visning av dimensjoner kan også finnes i vår prisliste over beachflagg. Det er veldig nyttig å ha målene rett ved siden av prisene for å kunne sammenligne dem med andre leverandører. Til slutt er prisen basert på dimensjonene på flagget, total høyde, alternativene og kvaliteten. Noen ganger kan et stort beachflagg fra andre leverandører ha de samme målene som våre medium størrelse. Om du sammenligner priser må du alltid også sjekke dimensjonene på beachflaggene. Kontrollere den totale høyden og vidden, og så sammenligne prisene. Om du har noen spørsmål om mål, rabatter og priser, ta kontakt med oss.

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av cookies for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Skjul denne meldingen Mer om cookies »