Beachflagg nedlastinger

På denne siden vil du finne all informasjon du kan laste ned om beachflagg. Trykk på en av kategoriene for å gå direkte til mal for beachflagg, manualer eller prisliste.

Du kan enkelt finne riktig mal for dine beachflagg og laste dem ned som PDF. På siden "maler" vil du finne en god oversikt over alle modellene og størrelsene. Du kan laste ned og endre disse malene enkelt med riktig programvare. For å redigere maler bruker vi Adobe Illustrator (anbefalt for å redigere vektorfiler) men du kan også bruke annen programvare. Vi har den riktige programvaren for å kunne åpne mange forskjellige formater. Alle våre maler er laget med lag. Klippelinjen er linjen hvor flagget vil bli klippet. All informasjon som er innenfor den røde stiplede linjen vil være synlig på beachflagget. Den røde stiplede linja ligger på et separat lag og kan enkelt skjules. Området mellom klippelinjen og den røde stiplede linjen er det området vi bruker for å fullføre flagget (fald og sting). Legg bakgrunnsfargen eller bildet inntil klippelinjen for å få best resultat. Om du ikke har riktig programvare for å redigere maler, ta kontakt. Vi leverer gratis design, levert av en av våre designere. Vi gjør dette som en del av vår service og vil ikke koste deg noe! Om du kun ønsker å ha firmalogo eller annen logo på et beachflagg, send det til oss i .ai- eller .eps-format. Du kan også laste opp din logo når du bestiller flagget, eller etterpå gjennom din konto. For mer informasjon om å levere filer, trykk her.

Installering av ditt beachflagg er veldig enkelt. I løpet av bare noen få steg er flagget ditt klar til bruk! For å hjelpe deg med installasjonen kan du bruke vår "beachflagg installasjonsmanual" som du kan laste ned fra vår Manual-side. Manualen kan brukes til alle beachflaggene og alle størrelsene. For å unngå skade på beachflagget anbefaler vi at du bruker installasjonsmanualen.

På vår prislisteside kan du laste ned den mest oppdaterte beachflagg prisliste. Du kan laste ned prislisten som PDF-fil og lagre prislisten ved å trykke "lagre"-knappen. I prislisten vil du også finne en oversikt over alle modellene og deres mål. I rabattfanen vil du finne våre beste priser for opp til 20 eksemplarer! Med prislisten vil du ha en kompakt og komplett oversikt over vårt produktspekter.

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av cookies for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Skjul denne meldingen Mer om cookies »