* Eks. mva / Excl. Fraktkostnader

7 forskjellige beachflaggmodeller!

Hver modell har sin egen karakter og sjarm. Lekende, moderne, slank og trendy. Alle er laget har høykvalitetsmaterialer og er allsidige. Bla gjennom de forskjellige modellene og velg hvilken som passer best til din organisasjon eller med ditt produkt. beachflaggmodellen er vanligvis et personlig valg, men kan også bli valgt av praktiske grunner. Modellen Flying, for eksempel, er ideell for runde logoer og modellene Straight, Shark, Sharp, Block, Convex eller Concave er gode for rektangulære logoer. Modellen Convex har ingen løse ender som blafrer med vinden, som igjen er med på å øke flaggets varighet. Hver modell har sine fordeler! Selvfølgelig kan du be oss om råd når det gjelder produktutvalget.

Størrelser

Avhengig av modellen, er flere størrelser tilgjengelig. Noen modeller er tilgjengelig i fire størrelser og noen i fem størrelser. Flere av modellene kan produseres i ekstra brede design, for mer synlig informasjon på beachflagget. Dessuten har alle størrelsene forskjellige alternativer for avslutning. Du kan også definere typen trykk, vindretning og avslutning på flagget. Du har et valg mellom 432 forskjellige beachflagg! I tillegg kan du også bestille en flaggstand, transportveske og beachflaggbase. Utvalget er stort på Beachflagg.com men takket være en god oversikt og oppsettsmodul, kan du enkelt velge ønsket flagg og legge den til bestilling.

Under finner du en oversikt over størrelsene for hver modell:

Modell Antall størrelser
Straight 5
Convex 5
Concave 5
Angled 5
Flyging 4
Shark 4
Block 4

For å gi et korrekt inntrykk av størrelsen, har vi følgende bilde av en person på 1.80 meter i forhold til de forskjellige flaggstørrelsene:

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av cookies for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Skjul denne meldingen Mer om cookies »