Levere filer

Følg de neste stegene for å motta filene på riktig måte.

Har du ingen erfaring med å lage oppsett (layout)? Ingen problem! Vi tilbyr deg en av våre spesialister som kan hjelpe deg helt gratis. Send din logo til oss (.ai, .eps eller .pdf-fil) og vi vil utforme et gratis digitalt design. Du kan laste opp din logo når du bestiller, etterpå via din konto eller du kan sende den til oss på e-post [email protected].

Steg 1 Last ned en beachflaggmal

Etter å ha valgt den riktige beachflaggmodellen og størrelse, må du lage et design. For å lage et design, vær vennlig og bruke våre maler. Maler finner du under produktsiden under fanen "Maler". Vi har også en malside med alle beachflaggmalene i en oversikt. Du kan laste ned malen ved å trykke på den riktige modellen og størrelsen. Velg også om du ønsker en høyre-, venstre- eller dobbeltsidig mal.

Steg 2 Design

Våre maler er lages i Adobe Illustrator og består av flere lag (snittlinjer, sikkerhetslinjer). En mal kan redigeres med flere forskjellige programmer. Noen viktige punkter for å lage et produksjonsklart design:

- Viktig tekst, logoer og bilder må plasseres innenfor "sikkerhetssonen". Mellomrommet mellom kuttelinjen og den røde stiplede linjen vil brukes for avslutningen av flagget;
- Endre teksten (skrifftyper) til konturer;
- Designet bør utformes i CMYK-farger (ikke RGB);
- Oppgi fargekode om dette er viktig (PANTONE, PMS Solid Coated);
- Lever designet som en vektorfil 1:1 og helst i Adobe Illustrator (Adobe Illustrator, .AI, .PDF (vektor) eller .EPS);
- Bilder med minst 300 dpi (JPG);
- Send PNG- eller JPG-fil sammen med grafikken.

Levere filer

Steg 3 Last opp filer (1 eller flere filer er mulig!)

Så snart oppsettet ditt er klart kan du laste opp filene på nett gjennom bestillingsprosessen. Større filer kan du sende til oss via WeTransfer: https://proflags.wetransfer.com. Informer oss alltid når du har sendt oss et oppsett (layout) via WeTransfer eller et annet program (Navn, kontaktdetaljer og adresse).

Mer enn ett design? Ingen problem! du kan laste opp mer enn ett design gjennom våre nettsider. Du kan også laste opp flere logoer og bilder. Du trenger ikke å betale mer for flere oppsett (layout)! Du kan enkelt bestille to flagg med forskjellig design til samme pris!

Steg 4 Kontrollere filene

Filer som er lastet opp på vår sikre server, eller som er sendt via e-post eller WeTransfer, vil alltid kontrolleres av en av våre profesjonelle. Vi kontrollerer om filene møter våre spesifikasjoner. Finner vi noen feil kontakter vi straks kunden. Vi starter produksjonen kun om filene er korrekte. Du vil alltid motta en bestillingsbekreftelse før vi setter det i produksjon.

Steg 5 Levering av produktene

Etter vår produksjonstid vil vi dobbeltsjekke at produktene er i samsvar med bestillingen. Om produktene er godkjent vil de bli pakket for levering. Din ordre vil sendes med en av våre anerkjente transportfirmaene, som UPS, DHL eller Fedex.

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av cookies for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Skjul denne meldingen Mer om cookies »