Bestill beachflagg på nett

Bestill ditt beachflagg raskt og enkelt på nett hos beachflagg.com. I tillegg til å kunne bestille produkter raskt og enkelt, tilbyr vi også et trygt og sikkert nettområde. Din konto på beachflagg.com er sikret ved hjelp av et SSL-sertifikat som forhindrer tilgang utenfra. Filene du laster opp når du bestiller, eller etterpå via din konto, vil ende opp på en av våre sikre servere.

Du kan bestille dine beachflagg på nett ved å følge disse 6 stegene:

  1. Velg din modell;
  2. Sett sammen ditt beachflagg ved å velge størrelse, trykk, retning og ferdigstilling. Du kan også velge hvorvidt du ønsker stang og transportveske;
  3. Legg til dine ønsker i feltet "merknader";
  4. Last ned riktig mal for ditt beachflagg under fanen "maler" på produktsiden;
  5. Design flagget ditt med malene;
  6. Last opp filene dine. (Større filer kan sendes via WeTransfer eller e-post)

Hvorfor bestille beachflagg på nett?

Når du bestiller dine beachflagg på nett vil du alltid se den siste informasjonen og de siste prisene. I løpet av noen få klikk vil du vite prisen på det ønskede flagget. Du vil se de beste prisene opp til 20 stykker, med en rabatt om du bestiller minst tre stykker. Du kan også bruke disse prisene for å sjekke opp andre leverandørers priser. Fordi det er så mange leverandører av beachflagg på markedet, er det viktig å sammenligne produkter med andre leverandører. Beachlags.com er spesialisert innen trykk av beachflagg. Vi har flere års erfaring med disse produktene, og vi har fornøyde kunder over hele verden. Vi har et bredt produktspekter med beste valuta for dine penger. Vi har sterke anbefalinger fra våre kunder på grunn av vår kvalitet, service og muligheter.

Over alt, hele tiden, på alle enheter

Beachflagg.com tilbyr deg en god og trygg nettside som du kan nå via alle enheter. Om du ønsker å bestille beachflagg via din bærbare PC, nettbrett eller mobil, så virker beachflagg.com på alle enheter. Du kan se alle våre produkter på din mobiltelefon samtidig som du går gjennom hagen, sammenligner priser samtidig som du er på toget, legge til produkter når du venter på bussen og bestille dem når du er tilbake på kontoret. Våre nettsider fungerer godt med både Apple, Android og Windows.


bestill Strandflagg via din mobiltelefon

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av cookies for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Skjul denne meldingen Mer om cookies »