Beachflaggmaterialer - Beachflagg

Materialer

Alle beachflaggene er tilgjengelig i forskjellige materialer. Under finner du en oversikt over de mest populære standardmaterialer.

115 gr / m2 Polyester

Et lett skinnende materiale som brukes som standard for våre beachflagg med enkeltsidige trykk.
Dette materialet er veldig bra for fullfargetrykk på grunn av en perfekt absorpsjon av blekk, som også gjøre det UV-resistent og enkelt å vaske. Dette materialet har 80-90% av trykket synlig fra baksiden av flagget, takket være trykketeknikken med sublimering av fargen.

115 gr / m2 Polyester

100D Polyester

Materialet som brukes som standard på våre beachflagg med dobbeltsidig trykk. Dette materialet er veldig bra for fullfargetrykk på grunn av en perfekt absorpsjon av blekk, som også gjøre det UV-resistent og enkelt å vaske. Det er ikke mulig å se gjennom dette materialet på grunn av dens høye tetthet. Et dobbeltsidig beachflagg vil lages av to lag med 100D Polyester og en et mellomlag i Polyester for å blokkere.

100D Polyester

120 gr / m2 Air Textile-Polyester

Ekstrautstyr tilgjengelig for beachflagg. Perfekt for røffere omgivelser eller beachflagg som skal være ute hele tiden. Strukturen av dette materialet gir bedre stressfordeling, som reduserer sjansen for rifter. Hullmønsteret sikrer at vinden lett blåser gjennom flagget. Beachflagg laget i Air Textile har en betydelig lengre levetid enn flagg laget av standard polyester. Dette materialet er veldig bra for fullfargetrykk på grunn av en perfekt absorpsjon av blekk, som også gjøre det UV-resistent og enkelt å vaske. Air Textile er kun tilgjengelig for enkeltsidige beachflagg. Dette materialet er også perfekt for bannere og andre flagg.

Air Textile

Beachflaggstang

Beachflaggstangen er laget av aluminium og glassfiber av høy kvalitet og lett vekt. Den nederste delen er aluminium og den fleksible toppen er i glassfiber. Stengene har en lang levetid på grunn av deres korrosjonsbestandige materialer.

Antall aluminiumdeler Antall glassfiberdeler
Størrelse XS 2 2
Størrelse S 2 2
Størrelse M 2 2
Størrelse M, dobbeltsidig 3 1
Størrelse L 3 2
Strandflaggstang
Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av cookies for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Skjul denne meldingen Mer om cookies »