Enkeltstående Beachflagg

Det er mulig å bestille dine beachflagg separat på beachflagg.com, uten stand og reiseveske. Om produktet, tjenestene eller organisasjonen endres jevnlig, kan det være nødvendig å erstatt beachflaggene på jevnlig basis. Det er ikke nødvendig å kjøpe hele beachflaggsett, noe som kan være dyrt, men hos oss har du mulighet til bare å kjøpe flagget separat. Dette er en veldig økonomisk løsning!

Det enkelte beachflagget vil passe til de fleste stengene som er tilgjengelig på markedet. I tabellen under finner du en oversikt over målene på våre stenger. Sammenlign disse lengdene med lengden på din egen stand for å bestemme hvilken størrelse du skal velge på beachflagget.

Lengde stang i cm / inch
Størrelse XS 294/ 116
Størrelse S 343 / 135
Størrelse M 449 / 177
Størrelse L 515 / 203

Den stangen du har kan være forskjellig fra våre flaggstenger, som kan resultere i et beachflagg som er mindre stramt. Legg også merke til diameteren til stangen, som kan være enten for liten eller for stor for våre flagg. Om du ikke er sikker på om stangen vil passe til våre enkeltstående flagg, kan du bestille et eksempelflagg.

Enkeltstående beachflagg kan enkelt bestilles i vår nettbutikk. Spesifiser om du ønsker å bestille beachflagget med eller uten stang og transportveske.

Enkeltstående strandflagg
Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av cookies for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Skjul denne meldingen Mer om cookies »