Beachflagg med enkeltsidig trykk

Beachflagg med enkeltsidig trykk

Beachflagg med enkeltsidig trykk er det billigste beachflagget vi tilbyr. På grunn av de konkurransedyktige prisene er disse beachflaggene ideelle for arrangementer, utstillinger og aktiviteter med kort varighet.

Stangen og basen kan brukes på nytt så det trenger du bare å kjøpe én gang. For å sette opp en ny kampanje trenger du bare å bestille et nytt beachflagg, noe som også er mulig hos beachflagg.com.

Om du går for kvalitet og skal bruke ditt beachflagg utendørs eller i tøffere omgivelser jevnlig, kan du bestille et beachflagg i Air Textile-materialet. Disse beachflaggene kommer i de samme størrelsene som den standardversjonen med enkeltsidig trykk og kan brukes med dem samme stangen. Du kan velge å bestille et standard beachflagg først og så etter å ha testet dette en stund, bestille et enkelt Air Textile-beachflagg eller et beachflagg med dobbeltsidig trykk for å øke levetiden.

En potensiell ulempe med enkeltsidige beachflagg er at tekst og bilde/logo blir speilvent på baksiden. Kunder, besøkende og andre interesserte kan ha vanskeligheter med å lese på flagget. I tillegg er det en preging på baksiden av beachflagget som resulterer i en reduksjon av synligheten med 10-20%, som gjør fargen lysere enn hva de er på den trykte siden. For å unngå dette problemet kan du lett velge et beachflagg med dobbeltsidig trykk.Enkeltsidig Beachflagg

Enkeltsidig StrandflaggOversikt over alle fordeler og ulemper:

Fordeler Ulemper
  • Konkurransedyktige priser
  • Ideell for arrangementer og utstillinger
  • Stangen kan gjenbrukes
  • Enkelt utskiftbar
  • Tilgjengelig i Air Textile
  • Tekst, logoer og bilder blir speilvendte
  • En 10-20% reduksjon av synlighet på baksiden
Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av cookies for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Skjul denne meldingen Mer om cookies »