Beachflaggalternativer

Alternativer for beachflagg

Vi har et stort produktspekter innen beachflagg og noen ganger er det vanskelig å bestemme seg for hva du er på utkikk etter. I denne kategorien vil vi prøve å hjelpe deg til å ta valgene for å lage ditt beachflagg og velge de riktige alternativene. Å bestille et beachflagg kan være avhengig av noen viktige fakta. Under vil du finne en oversikt over disse faktaene:

- Hvilken informasjon vil vises på beachflagget?
- Skal beachflaggene brukes inne eller ute?
- Hva er ditt budsjett?
- Hvilke farger ønsker du på flagget?
- Hvilket underlag skal beachflagget står på eller i?

Hvilken informasjon vil vises på beachflagget?

Dette er en av de viktigste aspektene for å velge mellom alternativene. Om du kjenner til denne informasjonen er det enklere å velge beachflaggmodell. For eksempel, om du har en kvadratisk eller rund logo du ønsker å ha med på flagget, vil beachflaggmodellen Flying eller et i størrelsen M-Bred (Straight, Convex, Concave og Angled) være et godt valg. Om du bare ønsker å vise et tekststykke eller noe fra en nettside, vil et beachflagg i modellen Shark være passende. For alle våre beachflaggmodeller, klikk her. Tips: Beachflagget Convex er en modell som har lengre levetid en noen av de andre modellene. På grunn av den runde avslutningen er det ingen hjørner som vil blafre i vinden.

Vil beachflaggene brukes inne eller ute?

Etter å ha valgt en av de åtte modellene kan du velge beachflaggstørrelse. Før du velger riktig størrelse er det viktig å vite om beachflagget skal brukes inne eller ute. Om du ønsker å bruke beachflagget innendørs, må du finne ut hvor høyt det er under taket. Legg merke til den totale høyden på beachflagget før du velger størrelse. Du vil finne en oversikt over alle modeller og størrelser på Mål og dimensjoner-siden. Modellene Block og Flying har en total høyde på 200 cm og er de minste beachflaggene vi har. Vi kan lage mindre eller tilpassede størrelser på forespørsel.

Siden det er rom mellom enden på stangen og begynnelsen av flagget, er det mulig å korte ned flaggstangen. Den nederste delen (den tykkeste delen) er laget av aluminium. Med en jernsag kan du korte ned den nederste delen av stangen. Sett sammen beachflagget før du kutter i stengene. Etter du har kuttet stangen, bruk en fil til å gjøre kantene glatte så den fortsatt passer inn i basen.

Hvilken farge velger du på lommen?

For å fullføre ditt eget flagg er det viktig å vite om du ønsker å ha svart eller hvit lomme (ingen ekstra kostnader). Materialet i lommen er ekstra sterkt så du lett kan gli flaggstangen inn og ut. Vi har erfart at en sterkere lomme vil øke levetiden på beachflagget betraktelig. På forespørsel er det mulig å lage lommen i en annen farge, men da vil lommen lages i samme materiale som flagget (anbefales ikke). Som regel vil lommefargen velges ut fra flaggets farge. Om du har et mørkt flagg, kan du bruke den svarte lommen, eller en hvit lomme med et hvitt flagg. Noen ganger vil en svart lomme på et hvitt flagg se veldig bra ut om det passer med logoen. Sjekk designet ditt og velg lommefargen.

Hvilket underlag er det der hvor beachflagget skal brukes?

Til slutt er det viktig å vite stedet hvor du skal installere beachflaggene. Beachflaggene kan installeres på forskjellige måter. Ved å bruke et jordspyd eller en skrubase kan du installere beachflagget i bakken. Dette er en mulighet om underlaget er mykt som sand eller gress. Noen ganger er det mulig å plassere et jordspyd mellom steiner (murstein) i bakken. Om beachflagget skal brukes inne kan du bruke en kryssfot eller bakkeplate. For en fast montering av beachflagget kan et veggfeste være nyttig. Disse veggfestene vil monteres én gang mot en vegg. Beachflaggets posisjon vil alltid være den samme og det er enkelt å plassere og fjerne flagget. For utendørs bruk anbefaler vi at du veger en beachflaggbase med en roterende pinne.

Hva er ditt budsjett?

Avhengig av ditt budsjett kan du bestille et stort eller større beachflagg. Høyden er viktig om du ønsker å vite at den passer. Tenk over vegger, korridorer, biler og folk. Kostnaden for et større beachflagg vil være større siden det krever mer materiale og arbeid. I tillegg til størrelsen er det også mulig å velge materiale. Den billigste løsningen er et standard beachflagg med enkeltsidig trykk. Air textile-polyester er perfekt løsning om beachflagget alltid skal være ute. Dette materialet har en sterkere struktur og er mer elastisk enn andre polyestermaterialer. Vi tilbyr også beachflagg med dobbeltsidig trykk. Dette er en unik løsning siden informasjonen alltid vil synes korrekt for kundene. For et lite påslag på prisen kan du bestille disse unike beachflaggene med dobbeltsidig trykk.


Hvis du har spesielle ønsker for alternativene, ta kontakt på [email protected]

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av cookies for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Skjul denne meldingen Mer om cookies »