Informasjon om beachflagg

Vi prøver å informere våre kunder alt om våre beachflagg. På beachflagg.com vil du finne informasjon om materialer vi bruker, produksjonmetoder og priser, men også en oversikt over dimensjoner og mål på våre beachflagg. Spørsmål om hvordan du bestiller et beachflagg, levering og betalingsmetoder finner du hos vår kundeservice. Dersom du har noen ekstra ønsker eller spørsmål, ta kontakt via e-post: [email protected] eller på telefon:+31 (0) 85 401 4648.

Bestill beachflagg på nett

beachflagg kan enkelt bestilles på våre nettsider. Før du bestiller et beachflagg og velger modell, størrelse og alternativer er det viktig å vite hvor og hvordan du ønsker å bruke flagget. Først må du velge modell, så størrelse og alternativer. Om du ønsker å bruke beachflagget innendørs, må du finne ut hvor høyt det er under taket. Det er også situasjoner hvor et større beachflagg har en større fordel. Om du tenker på en bilforhandler eller en konsert, ønsker du å ha informasjonen synlig over bilene eller folkemengden. Et ekstra lite (XS) eller lite (S) beachflagg er ikke en god løsning i denne situasjonen men du bør velge et medium eller stort (L) beachflagg. På den måten kan du velge å sette informasjonen i toppen av flagget.


Beachflagg.com er designet for at du skal kunne bestille dine beachflagg på nett, raskt og trygt. Vi ønsker også å hjelpe deg så mye som mulig, ved å velge de riktige beachflaggene for din situasjon.

Bestill trygt på nett - SSL-sikkerhet

Å bestille beachflagg på en trygg måte er et viktig aspekt av beachflagg.com Betalinger må gjøres på et sikkert område, men også logoer og design blir lagret trygt. Våre nettsider er sikret ved hjelp av et SSL-sertifikat. Om du logger inn for å sjekke din konto eller for å bestille produkter vil du gå inn i et trygt nettområde. Du kan gjenkjenne dette ved å se på html-koden:

SSL-sikkerhet beachflags.com

Dine kontoopplysninger og filer lagres trygt hos beachflagg.com. Opplastede filer vil automatisk lagres på en av våre sikre servere. Kun beachflagg.com har tilgang til dine filer slik at vi kan kontrollere filene nøye før vi setter de i produksjon. Du kan endre dine kontoopplysninger og sjekke dine ordrer ved å logge inn på din konto. For mer informasjon om dine personinfo, vennligst sjekk ut våre Personvernregler.

Videre vil kontrollen av produktene gjøres på et sikkert område. Du kan velge en av følgende betalingsmetoder: PayPal og kredittkort (VISA, American Express). Under finner du en oversikt over de viktigste sikkerhetspunktene for å bestille beachflagg på nett:

Betal sikkert med kjente betalingstjenester (PayPal, Visa, MasterCard)
Dine kontodetaljer vil lagres på et sikkert område
Dine filer vil lagres på en av våre SSL-sikre servere

Alternativer

Under kategorien Alternativer vil du finne en oversikt over alternativene du kan velge når du bestiller et beachflagg. En av disse alternativene er våre berømte dobbeltsidige trykk. De fleste leverandører av beachflagg leverer kun beachflagg med enkeltsidig trykk. For et tillegg i prisen vil vi tilby beachflagg med dobbeltsidig trykk av høy kvalitet. En stor fordel med denne typen beachflagg er at man får riktig retning på din logo og tekst på begge sider av flaggene. Avhengig av ditt budsjett kan du også velge vårt standard beachflagg eller ekstra sterke 24/7 Air Textile beachflagg. I tillegg til komplette beachflagg kan du også kjøpe flagg uten stang og transportveske. For eksempel om du har en utstilling og du bare bruker flagget en kort tid. Ved neste utstilling ønsker du å vise kundene andre produkter, så da trenger du et annet beachflagg. Ved å bestille et enkelt flagg vil du spare mye penger. Velg dine preferanser på produktsiden og kombinere ditt eget beachflagg!


Under finner du et eksempel på et beachflagg med dobbeltsidig trykk (venstre) og et med enkeltsidig trykk (høyre). Som du kan se er teksten på det beachflagget med dobbeltsidig trykk enkelt å lese!


Enkeltsidig eller dobbeltsidig trykk?

Nedlastinger

På vår nedlastningsside kan du finne alle beachflaggmalene. Du kan velge din modell og størrelse på denne siden og laste ned riktig PDF-mal for ditt beachflagg. Du kan velge mellom enkeltsidig eller dobbeltsidig beachflagg og mellom en modell med vifteretning mot venstre eller høyre. Med et beachflagg med høyrevendt vifteretning er lommen på venstre side (vinden kommer fra høyre side) og med venstrevendt vifteretning vil lommen på beachflagget være på høyre side. På nedlastingssiden vil du også finne de siste prislistene og instruksjonsmanualene.

Eksempler

For å få referanser og eksempler på beachflagg fra våre kunder, kan du ta en kikk på vår eksempel-side. Du vil se noen merkevarer som har bestilt beachflagg tidligere, og du vil de noen bilder av eksempelflagg. Sjekk ut våre siste kundeomtaler og se hva de sier om våre produkter. Du kan legge til din omtale om et av våre produkter og la andre kunde få vite hva du mener om det.

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av cookies for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Skjul denne meldingen Mer om cookies »