Bestille beachflagg ryggsekk

* Eks. mva / Excl. Fraktkostnader

Bestille beachflagg ryggsekker

Bestill din Beachflagg ryggsekk raskt og enkelt på nett hos Beachflagg.com. Følg disse trinnene:

1. Velg din modell;
2. Sett sammen ditt beachflagg ved å velge størrelse, trykk, retning og tilbehør;
3. Legg til dine ønsker i feltet "Merknader";
4. Maler kan lastes ned under fanen "Maler" i oppsettsmulighetene;
5. Design din beachflagg ryggsekk i den nedlastede malen;
6. Last opp filene dine.
7. Bestill din beachflagg ryggsekk 

Filer kan sendes med WeTransfer eller via e-post.

Om du ønsker at vi skal designe et beachflagg, last opp eller legg ved i e-post filer som logoer, fargekoder og bilder av hva du ønsker å ha plassert på beachflagget. Vi sender deg et design per e-post, som du kan velge å bruke i produksjonen. Vi vil ikke starte produksjonen før du har godkjent designet.

Beachflagg ryggsekk-modeller

Vi tilbyr følgende ryggsekkmodeller: Beachflagg ryggsekk block, Beachflagg ryggsekk feather og Beachflagg ryggsekk flying. Med alle modeller har man mulighet til å velge mellom enkeltsidig og dobbeltsidig trykk. Du kan velge mellom en venstre- eller en høyrevendt modell og en avslutning med hvit eller svart søm. Alle Beachflagg ryggsekkene er veldig enkle å sette opp. Alle Beachflagg ryggsekkene har en bakplate (som er vanlig i ryggsekker) hvor flaggstangen må klikkes på plass. Flagget må gli på plass i stangen. Har du noen ytterligere ønsker? Send det til oss på e-post.
Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av cookies for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Skjul denne meldingen Mer om cookies »